Urgent Cargus - Zalău

22 Păreri
actualizat cu mai mult de 2 ani în urmă

Informaţii detaliate

Nr. de înmatriculare
J40/12595/2003
CIF
15753783

Descriere

Incepand cu 18 aprilie 2011 am lansat cea mai mare retea acoperita de o companie de curierat rapid intern numarand mai mult de 5500 de localitati cu zero kilometri suplimentari.URGENT CURIER este gata de a livra oriunde aveti nevoie in maxim 24 de ore de luni pana sambata, la cererea Dvs comada de transport este preluata de catre personalul de birou bine pregatit si cu experienta in activitate, acesta fiind sustinut de un colectiv profesionist ce asigura rutarea, transportul si livrarea expeditiilor prompt si intodeauna cu amabilitate.


Cuvinte cheie:
Curier, Curierat rapid, Firma de curierat
Servicii
curierat rapid local, curierat rapid national, livrare coler, deschidere colete la livrare, livrare colete
Metode de plată disponibile
  • Numerar
    Numerar
Urgent Cargus - Zalău apare în următoarele categorii:

Păreri

Anamaria Rodica Badacian

, 21 iunie 2019

Angajatii care livreaza coletele sant niste mincinosi!Am avut un colet si nu a avut bunăvoinţa sa ma contacteze telefonic sau la adresa de destinaţie a coletului!Am sunat o zi intreaga dar nu mi-a răspuns nimeni,sunând inclusiv la sediul lor din Bucureşti îmi spune că ei nu pot garanta ca imi ajunge coletul următoarea zi.Atunci am sunat la firma care îmi trimitea coletul sa vad ce pot rezolva ei au fost drăguţi cu mine si au trimis o notă sa îmi aduca coletul în ziua următoare si asa a fost coletul a ajuns la mine doar ca băiatul de pe masina m-a mintit in fata ca am fost sunata dar nu am raspuns fara nici o dovada.La întrebarea mea de ce nu m-a cautat la adresa de destinaţie a zis ca nu avea rost dacă eu nu am raspuns la telefon!Culmea este ca a trecut pe lângă adresa de destinaţie şi a plecat fără să mă contacteze si imi trimite mesaj mai târziu ca nu sa putut livra coletul.Asa ceva nu am mai păţit cu nici o firmă de curierat.Parerea mea e una foarte proasta despre ei sant niste mincinoşi şi nesimţiţi.

, actualizat în urmă cu 1 an

Domnii care se ocupa cu livrarile sunt de o nesimtire nemaintalnita, iar minciuna in cazul lor e la ordinea zilei. Probabil e cea mai prost organizata firma si cu angajati care intrec orice limita a bunului simt. Pe viitor voi incerca sa evit orice contact cu ei.

Agoston Zoltan

, actualizat în urmă cu 1 an

Comanda din 16.12.2018 ajuns in 20.12 in depozit Zalau,azi 29.12 si inca nu am fost contactat si nici la telefon nu raspund.Asa nu se poate sa inchideti firma ar fii mai bine!!

, actualizat în urmă cu 1 an

Satana mai trimite cu voi

Boiti Marius

, actualizat în urmă cu 1 an

Neserios trimit bani in plic pe plic scrie 400 lei cat era produsul trimis si in plic cand lam deschis erau patru foi de 50 de lei adica 200 de lei restu de 200 unde is vo trebuit pt paste
Comentariu

de actualizat în urmă cu 1 an

Satana mai trimite cu voi

mai multe păreri
Scrie o părere pentru Urgent Cargus - Zalău!

Cunoşti firma Urgent Cargus - Zalău? Împărtășește-ți experiența!

Facebook

Firme similare în apropiere

  1. B-Dul. Mihai Viteazul Nr. 53
    450135  Zalău
    0260 662 565
  2. Harta firmelor asemănătoare din apropiere