A&c Construct, Zalău

A&c Construct
Zalău
Zalău
Sălaj
ultima actualizare a fost cu mai mult de 6 luni în urmă

Descriere

Firma noastra executa lucrari de constructii de la zero cu predare la cheie(constructii case in rosu, constructii case la cheie, constructii ansambluri de vile la cheie, constructii ansambluri de vile in rosu).


Profil lung
Obiectivul nostru principal este acela de a avea un inalt standard de calitate si de a ne inconjura de profesionisti de prima mana. Firma noastra executa lucrari de constructii de la zero cu predare la cheie(constructii case in rosu, constructii case la cheie, constructii ansambluri de vile la cheie, constructii ansambluri de vile in rosu).Obiectivul nostru principal este acela de a avea un inalt standard de calitate si de a ne inconjura de profesionisti de prima mana. Ne aflam intr-un permanent proces de perfectionare si colaboram indeaproape cu arhitecti, designeri, ingineri de structuri, furnizori si producatori de materiale de constructii. Personalul nostru este format din oameni calificati cu vasta experienta în constructii, am avut grija ca acestia sa fie foarte bine motivati si sa aiba in plus un nivel ridicat al conduitei profesionale si al comportamentului.Suntem in masura sa acoperim o gama larga de servicii, de la proiectare, pana la executia la cheie a obiectivelor.
Cuvinte cheie:
Amenajari interioare, Constructii Case, Constructii Vile, Case la Cheie, Mobilier din Lemn, Case Ieftine, Constructii Case la Cheie, Balansoar, Constructii Case din Lemn, Cabana, Constructii Cladiri, Leagane, Constructii Case la Rosu, Constructii Spatii comerciale, Case In Rosu, Constructii Vile la Rosu, Constructii Ansambluri de Locuinte la Cheie, Constructii Ansambluri de Locuinte la Rosu, Constructii Vile la Cheie, Moblier de Gradina
A&c Construct apare în următoarele categorii:
Publicaţi imagini

Păreri

Fii primul care scrie o părere despre A&c Construct!

Împărtășește-ți experiența!

Facebook
Twitter

Firme similare în apropiere

 1. Zalău
    Zalău
 2. B-Dul. M. Viteazul Nr. 63/A
    Zalău
 3. B-Dul. Mihai Viteazul, Bl. 24
  450090  Zalău
 4. Simion-Barnutiu Nr. 1 Bl. A-27 Ap. 23
  450129  Zalău
 5. B-Dul. Mihai Viteazul Nr. 18
  450025  Zalău
 6. Piaţa 1 Decembrie 1918 Nr. 9
  450041  Zalău
 7. Harta firmelor asemănătoare din apropiere